Newsletter online - Compania Liviu Rebreanu
STAGIUNEA 60 (2021/2022)
IULIE 2022
 
Fiecare sfârșit e un nou început

Dragi spectatori,

Am ajuns în mod inevitabil la un nou final de stagiune şi am fost bucuroşi şi norocoşi să vă avem alături atât în perioada dificilă a restricţiilor, cât şi în cea în care am reînceput să trăim normal. A fost o stagiune rotundă (numărul 60 a fost unul benefic), a bilanţurilor şi a confirmărilor. Cea care urmează va continua cel de-al şaselea deceniu de teatru românesc la Târgu Mureş cu proiecte noi şi cu aceeaşi energie creatoare.
Vă aşteptăm la ultimele reprezentaţii programate în luna iunie, vă dorim o vară cât mai liniştită şi mai optimistă şi vă reaşteptăm din septembrie la teatru, ceea ce sperăm noi că este un altfel de acasă.

Radu Afrim pune în scenă spectacolul „Ierbar”

Un artist al scenei de talie internaţională care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Radu Afrim a început repetiţiile la spectacolul „Ierbar“. Producţia se va juca la Sala Mare şi se bazează pe un text dramatic scris de Radu Afrim pornind de la volumul de poezie „Cartea plantelor şi animalelor“ de Simona Popescu. Scenografia spectacolului va fi realizată de Irina Moscu.

On the Road... la vară

Două producţii ale Companiei „Liviu Rebreanu“ vor participa la festivaluri importante în această vară.

„Trădare“ de Harold Pinter, în regia lui Bobi Pricop, se va juca în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu miercuri, 29 iunie, de la ora 20.00, la Fabrica de Cultură – Sala Lulu.

„Take, Ianke şi Cadâr“ de Victor Ion Popa, în regia lui Nicu Mihoc, va ajunge din nou pe litoral, de această dată la Constanţa, în cadrul „SEAS – STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI“. Reprezentaţia va avea loc duminică, 14 august, ora 21.00, în Parcul Arheologic.

 
Programul lunii
 
Sarbatoritii lunii
 
Bilete si abonamente

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.teatrunational.biletmaster.ro. Biletele în format fizic vor putea fi cumpărate la Casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00. Biletele vor putea fi achiziţionate şi începând cu o oră înaintea reprezentaţiilor, la faţa locului.