100%-ON A MAROSVÁSÁRHELYI NEMZETI SZÍNHÁZ

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház örömmel értesíti nézőit, hogy hosszú idő után, március 9-től kezdődően nézőterének teljes kapacitásával játssza előadásait, illetve újraindítja az online jegyvásárlást. A már előzetesen lefoglalt helyek érvényesek maradnak.

A Színház 2022. áprilisától kezdődően visszatér a megszokott kezdési időpontokhoz, nagytermi előadásait 19.00, kistermi produkcióit 19.30 órai kezdettel játssza.

A Tompa Miklós Társulat március hátralevő részében egy bemutatóval (Henrik Ibsen: A vadkacsa, r. Keresztes Attila) valamint három nagytermi előadással (Molière: Scapin furfangjai, r. Albu István; Keresztes-Szabó-Demény-Apostolache: Egy római tragédia, r. Keresztes Attila; Henrik Ibsen: A vadkacsa, r. Keresztes Attila) és hat kistermi produkcióval (Dálnoky Réka-Székely Csaba-Elise Wilk: Nem történt semmi, r. Sebestyén Aba; F. M. Dosztojevszkij-R. Crane: Karamazovok, r. Albu István; Bartis Attila: A nyugalom, r. Radu Afrim; Abszint, írta és rendezte Olt Tamás; Pozsgai Zsolt: Liselotte és a május, r. Harsányi Zsolt; Boris Vian: Piros fű, r. Fehér Balázs Benő) illetve egy vendégelőadással (Are we human or are we dancers? – M Stúdió, koncepció-koreográfia: Ioana Marchidan) várja nézőit.

Jegyvásárlásra a továbbiakban a Színház nagytermi jegypénztárában (telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint a Biletmaster oldalán.

Köszönjük nézőink kitartó türelmét, és hogy a nehéz időszak alatt is töretlen bizalommal támogatták a Színházat! A március 10-én, csütörtökön 76-dik évét betöltő Színház töretlen lendülettel várja volt és új nézőit!