ADÓJÁNAK 3,5%-A A SZÍNHÁZ TÁMOGATÁSÁÉRT

 

 

Az utóbbi évek eseményei jelentősen befolyásolták a kulturális szférát, mely időszakban a biztonsági korlátozások sorozata a színházat is kihívások elé állította, rákényszerítve arra, hogy a nehezített körülmények ellenére is újszerű megoldásokat találjon tevékenységének és színvonalának fenntartására. Adója 3,5%-ának felajánlásával idén is lehetősége van támogatni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházat, hogy a továbbiakban is minőségi produkciókkal, színes kulturális eseményekkel és közösség-erősítő tevékenységekkel várja közönségét.

A jövedelemadó 3,5%-át 2022. május 25-ig lehet támogatás céljából a Tompa Miklós Társulatnak felajánlani. A támogatások kezelője a Kulissza Színházi Egyesület, aki a befolyó összegeket a Színháznak juttatja vissza.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is több lehetőség van az űrlap kitöltésére:

Ezen az oldalon az adatok kitöltése után az automatikusan generált PDF dokumentumot a Színház e-mail címére kérjük elküldeni.

A szükséges adatokkal előkészített formanyomtatványok elérhetők online, az alábbi linken is. A személyes adatokkal kiegészített űrlapokat szintén Színház e-mail címére várjuk.

 

Ha valaki kitöltetlen űrlapot kíván használni, a következő adatokat kell beírnia:

– ASOCIATIA TEATRALA ’’CULISE-KULISSZA’’ SZINHAZI EGYESULET

– A nonprofit szervezet adószáma(CIF): 45384254

– Bankszámlaszám (IBAN): RO69OTPV630001445789RO01

 

Ezúton is köszönjük Nézőink bizalmát és kitartó támogatását!