CASTING FELHÍVÁS

 

HENRIK IBSEN: A VADKACSA

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Marosvásárhelyen élő, 14-17 év közötti lány főszereplőt keres HENRIK IBSEN: A VADKACSA című, újonnan készülő produkciójába, Keresztes Attila rendezésében. Az előadás bemutatójára 2022. március 10-én kerül sor a Színház Nagytermében.

A szereplőválogatás két szakaszban zajlik:

 

1. SZAKASZ

A jelentkezés feltételei:

– Életkor, nem: 14-17 év közötti lány

– Két videóanyag beküldése elektronikusan: egy bemutatkozó videó és egy videó, amelyben a jelentkező elmeséli egy napja történetét

– A jelentkezést kizárólag a szülő írásos beleegyezésével fogadja el az intézmény, amelyet a videókkal együtt elektronikusan elküld a jelentkező.

– A bemutatkozó videókat és a szülői beleegyezést kizárólag e-mailen keresztül várjuk a tompamiklostarsulat@gmail.com címre.

– Az e-mailben kérjük feltüntetni a jelentkező teljes nevét, életkorát, a szülő nevét, elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám)

Jelentkezési határidő: 2022. január 14., péntek

 

2. SZAKASZ

– Meghallgatás 2022. január 18-án a Marosvásárelyi Nemzeti Színházban az első fordulóban kiválasztott jelentkezők számára. A jelentkezési határidő lejártával a Színház minden résztvevőt személyesen értesít a meghallgatás részleteiről.

Információk a készülő elődásról a honlapunkon olvasható.