„DA/NU“: recital poetic special cu Nicu Mihoc de Ziua Internaţională a Poeziei

Poezia în sine e viaţă, dar aceasta capătă un plus de însufleţire în momentul în care e recitată. Iar când acest lucru e făcut de un actor, poemul capătă valenţe cu totul aparte. Actorul Nicu Mihoc va susţine recitalul de poezie „DA/NU“, acompaniat la saxofon de Suciu Ciprian Gonzalez, cu prilejul Zilei Internaţionale a Poeziei (21 martie). Evenimentul se adresează tuturor celor care apreciază poezia rafinată şi actoria de calitate şi care, totodată, vor să sprijine un demers artistic: accesul la eveniment nu va fi condiţionat de achiziţionarea unui bilet, însă va fi recomandată o donaţie cu scopul strângerii bugetului necesar acoperirii drepturilor de autor pentru piesa „Clasa noastră“ de Tadeusz Słobodzianek. Spectacolul montat de Ştefan Roman pe celebrul text polonez va avea premiera la Sala Mare în 3 aprilie.

Recitalul poetic va avea loc luni, 21 martie, de la ora 18.30, la Sala Mică. La finalul evenimentului, toţi participanţii vor fi invitaţi să rămână la o degustare de vin pusă la dispoziţie de Crama Villa Vinèa în cadrul iniţiativei Paharul de Cultură.

Donaţiile vor putea fi făcute atât la faţa locului cât şi în prealabil, în contul Asociaţiei pentru Teatru Liviu Rebreanu, cu menţiunea Donaţie Clasa noastră: IBAN RO 86 RZBR 0000 0600 2074 4332, deschis la Raiffeissen Bank Târgu Mureș.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Teatru Liviu Rebreanu în parteneriat cu Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ şi Villa Vinèa.