„Din vorbă-n vorbă“ cu Dana și Liviu Pancu, live

Haideţi la poveşti cu doi actori ai Companiei „Liviu Rebreanu“!

Deşi perioada de izolare s-a încheiat, aşteptăm momentul în care ne vom putea reîntâlni în siguranţă în sălile de teatru. Dacă nu puteţi ajunge încă la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare luni, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

Cel de-al zecelea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ își dublează forțele: Dana și Liviu Pancu vor fi gazdele care vor răspunde întrebărilor voastre și vă vor întâmpina cu bună dispoziție, umor și un zâmbet generos pe buze. Savuros în comedii, sensibil și inventiv, Liviu Pancu este completat de Dana Pancu cu efervescență și spirit de aventură. Împreună alcătuiesc rețeta unei seri memorabile, în care veți afla detalii interesante despre viața de actor.

Vă invităm luni, 8 iunie, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).