DOI MEMBRI AI COMPANIEI TOMPA MIKLÓS AU FOST NOMINALIZAȚI LA PREMIILE UNITER

 

Uniunea Teatrală din România (UNITER) a publicat lista nominalizaților pentru cele mai prestigioase premii ale breslei teatrale din România. Compania Tompa Miklós a Teatrului Național Târgu-Mureș se află din nou printre nominalizări la categoriile Cel mai bun actor în rol secundar și Cea mai bună regie.

LÁSZLÓ Csaba a fost nominalizat la premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR pentru rolul SZILVESZTER Zita din spectacolul „Grand Hotel Pasărea Retro”, scris şi regizat de Radu AFRIM.

FEHÉR Balázs Benő, un nou membru al Companiei, a fost nominalizat la Premiul pentru CEA MAI BUNĂ REGIE pentru spectacolul „Iarba roşie” de LABODA Kornél-BARCSAI Bálint-FEHÉR Balázs Benő.

Teatrul Național Târgu-Mureș o felicită pe scenografa OLÁH Réka pentru nominalizarea la premiul DEBUT. OLÁH Réka a participat la procesul de creație al mai multor producții ale Companiei Tompa Miklós: Avocatul (2021) – asistent scenografie și costume, Nu s-a întâmplat nimic (2021) – designer de costume, @Șaptesprezece (2019) – scenografie și costume.

Compania Tompa Miklós va prezenta spectacolul „Iarba roşie” pe 31 martie, de la ora 18.30, respectiv pe 1 și 2 aprilie, de la ora 19.30, la Sala Mică. Următoarea reprezentație a spectacolului „Grand Hotel Pasărea Retro” va avea loc pe 13 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș.

Biletele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului (tel. 0365 806 865) sau de pe Biletmaster.