ÉVADNYITÓ A TOMPA MIKLÓS TÁRSULATNÁL

 

 A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata 2021. augusztus 20-án a társulat tagjaival 77-dik évadát nyitja meg. A színház nagytermi jegypénztára már megnyitotta kapuit, ahol hétköznapokon 9 és 19 óra között, valamint előadások előtt egy órával várja színházkedvelő közönségét.

Első két vendégelőadására, a 8. Vásárhelyi Forgatag keretén belül megvalósuló produkciókra már kaphatók jegyek. A Duna Művészegyüttes SZERELMÜNK, KALOTASZEG című előadása augusztus 27-én, pénteken két alkalommal, 15:00 illetve 19:00 órától, míg a Kolozsvári Magyar Opera augusztus 28-án, szombaton 17:00 órától a MARICA GRÓFNŐ című operettel vendégszerepel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében. Az előadásokról bővebb információk a Színház honlapján valamint Facebook-oldalán olvashatók. Online jegyvásárlásra a biletmaster.ro/ oldalon, személyesen kizárólag a nagytermi jegypénztárnál van lehetőség.

A Színház felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy bérletes nézői kedvezményes áron tekinthetik meg előadásait. A 2021/2022-es évadban a Tompa Miklós Társulat augusztus 23-ától kezdődően a következő bérletajánlattal várja közönségét:

A BERNÁDY GYÖRGY mecénásbérlet érvényes a Tompa Miklós Társulat összes bemutatójára, továbbá garancia arra, hogy tulajdonosa összes színházi rendezvényről elsőként értesül. A mecénás a Színház kiemelt támogatója.

A KEMÉNY JÁNOS bemutatóbérlet érvényes a Tompa Miklós Társulat nagytermi előadásainak bemutatójára.

A bérletajánlatban továbbra is szerepel a SZABADBÉRLET, amely nincs előre meghatározott időponthoz kötve és nem helyreszóló. A 4, 6 és 8 egységes szabadbérlet az évad során – a bemutatók és vendégelőadások kivételével – felhasználható a Tompa Miklós Társulat repertoárján lévő nagytermi, kistermi vagy underground termi előadások megtekintésére.

Az új évad előadáskínálatáról illetve további programairól  a Tompa Miklós Társulat hamarosan értesíti nézőit.