GRAND HOTEL PASĂREA RETRO ÎN SALA DE SPECTACOL ȘI ÎN TRANSMISIUNE ON-LINE

 

Teatrul Național din Târgu Mureș are plăcerea de a anunța că va putea să își reprezinte din nou spectacolele în fața spectatorilor începând cu data de 28 aprilie. Astfel, spectacolul Companiei Tompa Miklós, ”Grand Hotel Pasărea Retro” de Radu Afrim, din data 28 aprilie, la ora 19:00, se joacă va reprezenta în format hibrid: atât cu public, reprezentând 30% din capacitatea sălii, cât și în transmisiune live-streaming.

Biletele pot fi achiziționate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 11:00 și 18:00, număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol,la fața locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/

Bilete pentru transmisiunea în direct a reprezentației pot fi achiziționate la prețul de 29 lei, accesând pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003281/GRAND-HOTEL-PASAREA-RETRO

Spectacolul subtitrat în limba română este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani, și se poate urmări din România și din străinătate. Dorim să atragem atenția spectatorilor că transmisiunea este în direct (nu este înregistrare), astfel că aceasta nu poate fi vizionată ulterior.

Pentru mai multe informații, vă incităm să accesați pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/companiatompamiklos).