„Din vorbă-n vorbă“ cu Rareş Budileanu şi Anca Loghin

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu puteţi ajunge la actorii voştri preferaţi, vi-i aducem noi la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Vă dăm întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş cu un actor sau o actriţă care vă vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, vă vor răspunde întrebărilor pe care le veţi putea adresa prin intermediul mesajelor.

Unde-s doi, distracţia creşte, iar conversaţia sporeşte. Cel de-al şaptelea episod al emisiunii live online „Din vorbă-n vorbă“ va fi găzduit de Rareş Budileanu şi Anca Loghin ca să aveţi parte de o seară de două ori mai consistentă în bună dispoziţie, poveşti interesante, discuţii de calitate şi o companie pe măsură. Personalităţi complementare, puternice şi energice, Rareş Budileanu şi Anca Loghin vă oferă toate premisele unei seri memorabile. Ca de obicei, gazdele vor aştepta întrebările dumneavoastră.

Vă aşteptăm sâmbătă, 16 mai, de la ora 20.00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.facebook.com/tntgm/).

„Din vorbă-n vorbă“, depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă.