„M de la Iepure“, online

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

Vineri, 19 iunie, la ora 20.30 vă aşteptăm pe canalul de YouTube al Companiei „Liviu Rebreanu“ (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q) să vizionaţi „M de la Iepure“ de Andreea Radu, în regia lui Ovidiu Caiţa.

„M de la Iepure“ este o poveste (aproape) reală a unor prieteni crescuţi şi educaţi de cartier. Povestea se naşte din amintirile celor doi şi din revolta efectivă împotriva vieţii de jos în care s-au născut, fără a avea posibilitate de alegere. Pe ritmuri de hip hop şi cu visuri măreţe M şi Iepure pornesc pe drumul Germaniei ca cei mai buni prieteni, iar ceea ce se întâmplă acolo le va schimba radical vieţile.

Din distribuţie fac parte Luchian Pantea (M) şi Csaba Ciugulitu (Iepure).

Regia îi aparţine lui Ovidiu Caiţa, textul şi dramaturgia de scenă au fost semnate de Andreea Radu, scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat, muzica şi sound design-ul au fost realizate de Cornel Sorian, iar regia tehnică a fost asigurată de Stelian Chiţacu.

Premiera spectacolului a avut loc pe 26 aprilie 2016.

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani!

Pe această cale vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube pentru a primi notificări despre noi conținuturi.