Pedagógusokhoz
Tisztelt Pedagógus!

 

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának alkotó- és munkaközösségének nevében üdvözöljük a tanév kezdetén, és egyben köszönjük az elmúlt – közös – évadokban tanusított támogató hozzájárulását a felnövő generáció színházszeretővé, a kultúra iránt fogékonnyá formálásában!

Előadásainkon és rendezvényeinken való jelenléte, valamint további partnersége a 2021/2022-es évadban is megtisztelő számunkra. Intézményünk fokozott erővel összpontosít a művészet fontosságára. A művészet számunkra a világ megismerésének egyik legfontosabb formája – nevelünk, szórakoztatunk, identitást alakítunk.

Az új évad repertoár-tervezetéből elsőként a Magyar Dráma Napja alkalmából elindított, az idén szeptember 22-ére tervezett Katona József: BÁNK BÁN című középiskolások számára készülő, talált tereket felhasználó beavatószínházi előadásunkat (projektkoordinátor: Henn János) ajánljuk.

A pedagógusok és diákok számára továbbra is kedvezményes áron váltható, 4, 6 és 8 egységes szabadbérletet ajánlunk.

Az eddig közösen elért eredményeink és jövőbeli, tovább épülő partnerségünk fényében reméljük, hogy bizalommal látogat el eseményeinkre. A 77. évad folyamán is szeretettel várjuk Színházunkba!

Az új tanévhez lendületet és kiolthatatlan kitartást kívánunk, hogy a nehezített körülmények ellenére eredményekben gazdag, tartalmas évvel gyarapodhassunk!