„Poveste irlandeză“, online

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Naţional Târgu-Mureş vă invită să vă instalaţi comod în fotolii, ca şi când aţi fi în sala de spectacol, şi să vizionaţi înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

În zilele de luni şi vineri, de la ora 20.30, vă propunem câte o producţie din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului şi al dumneavoastră, continuă să fie vie şi relevantă.

Vineri, 17 aprilie, vă aşteptăm pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q) să vizionaţi „Poveste irlandeză“, un spectacol pentru întreaga familie de Oana Leahu.

Spiriduşi, zâne şi oameni care se întâlnesc într-o feerie scenică destinată tuturor vârstelor. Pentru a fi fericiţi, oamenii trebuie să găsească o cale de a intra în acord cu aceste lumi şi cu propriile suflete. Respectul, înţelegerea şi dragostea ne ajută să convieţuim într-o lume armonioasă, este mesajul pe care ni-l transmite în cheie ludică spectacolul Oanei Leahu, realizat după texte traduse de Sorin şi Monica Rusu.

Din distribuţie fac parte actorii: Csaba Ciugulitu, Costin Gavază, Mihai Crăciun, Alexandru-Andrei Chiran, Tiberius Vasiniuc, Rareş Budileanu, Claudiu Banciu, Oana Porav-Hodade, Raisa Ané, Ioana Cheregi, Andi Brânduş/Luchian Pantea, Delia Martin, Diana Avrămuţ, Mihaela Mihai, Claudiu Ştian, Cristina Holtzli, Anca Loghin, Georgiana Ghergu, Mario Valdevira, Simon Kalman Attila, Cristian Tomşa, Raluca Rîtea, Sonia Crăciun şi Mihai Loghin.
Scenografia a fost realizată de Rodica Arghir, muzica a fost compusă de Pedro Negrescu, coregrafia îi aparţine lui Hugo Wolff, dansul step a fost conceput de Mihai Crăciun, măştile şi păpuşile au fost create de Costache Gavril Siriteanu, light design-ul îi aparţine lui Daniel Klinger, iar asistentă de scenografie a fost Măriuca Ignat.
Regia tehnică a fost asigurată de Ilarian Varga, sufleur a fost Dana Arţuche, iar machiajul a fost realizat de Varga Izabela.

Premiera spectacolului a avut loc în 22 ianuarie 2013.

Pe această cale vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube, pentru a primi notificări despre noi conținuturi.