Spectacol invitat: „Colivia nebunelor“ de Jean Poiret
Georges (Răzvan Vicoveanu) și Jeannot (Richard Balint) sunt un cuplu fermecător de homosexuali de vârstă mijlocie. Primul este managerul, iar cel de-al doilea interpretul vedetă al unui club flamboaiant de drag queens din Saint-Tropez. După douăzeci de ani de fericire în afara căsătoriei, cei doi se confruntă cu cea mai grea provocare a relației lor de până acum: întâlnirea cu părinții logodnicei fiului lor.
Ambii hotărăsc că cea mai bună abordare este să-și ascundă identitățile sexuale, împreună cu personalitățile lor extravagante, când viitorii socri ultraconservatori și anti-gay vin în vizită. Acest scenariu comic declanșează o farsă franceză uluitoare.
Muzical, emoționant, atrăgător și uimitor, spectacolul „Colivia Nebunelor” este o capodoperă comică despre dragoste și preconcepții.
Spectacolul este o producţie a Teatrului Regina Maria din Oradea – Trupa Iosif Vulcan.
Din distribuţie fac parte: Răzvan Vicoveanu (Georges), Richard Balint (Jeannot), Eugen Neag (Mercedes), George Dometi (Iura), Sebastian Lupu (Jurnalistul), Ciprian Ciuciu (Laurent), David Constantinescu (Măcelarul), Alexandru Rusu (Domnul Dienlafoi), Corina Cernea (Doamna Dienlafoi), Georgia Căprărin (Muriel) şi Angela Tanko (Simone).
Din distribuţia Cabaretului fac parte: Carina Bunea, Adela Lazăr, Alina Leonte, Mirela Niță Lupu, Ioana-Maria Repciuc, Tudor Manea, Cosmin Petruț şi Paul Tripon.
Regia artistică este semnată de Daniel Vulcu, decorul a fost creat de Răzvan Chendrean, costumele au fost concepute de Oana Cernea, coregrafia a fost realizată de Dimény Levente și Nadin Törteli, iar pregătirea muzicală a fost asigurată de Lăcrămioara Deac.
Spectacolul are o durată de 2 ore şi 30 minute şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!
Reprezentaţia va avea loc joi, 23 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş.
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria Teatrului, de marți până vineri, între orele 9.00 și 19.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865.
De asemenea, biletele și abonamentele pot fi procurate online accesând portalul www.teatrunational.biletmaster.ro.