Spectacole fără restricţii la Teatrul Naţional Târgu-Mureş

Dragi spectatori,

Odată cu încetarea în România a Stării de Alertă, începând cu data de 9 martie sunt anulate şi restricţiile care vizează participarea la activităţile organizate de Teatrul Naţional Târgu-Mureş. Prin urmare, începând de miercuri, 9 martie, spectacolele se vor juca cu prezenţa publicului în proporţie de 100% şi se renunţă la obligativitatea prezentării certificatelor verzi la intrare, precum şi la obligativitatea utilizării măştii de protecţie în incinta Teatrului.

Începând cu luna aprilie, orele de începere a spectacolelor vor fi 19.00 (pentru cele de la Sala Mare), respectiv 19.30 (pentru spectacolele de la Sala Mică). Până atunci, Casieria va fi deschisă între orele 9.00 – 18.00, de luni până vineri, respectiv cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sâmbătă şi duminică.

În luna martie la Sala Mare va avea loc o reprezentaţie a spectacolului Villa Dolorosa de Rebekka Kricheldorf, regia Theodor-Cristian Popescu şi două reprezentaţii ale spectacolului Jocul de-a vacanţa de Mihail Sebastian, regia Nicolas Cristache, iar la Sala Mică se vor juca spectacolele Întoarcerea de Laurenţiu Blaga, regia Adi Iclenzan (două reprezentaţii), Nişte fete de Neil LaBute, regia Laura Moldovan, Detectorul de minciuni de Vasili Sigarev, regia Laura Moldovan, Soţ de vânzare de Sergei Fomin şi Mihail Zadornov, regia Csaba Varga şi Hoţii de Conor McPherson, regia Cristi Juncu.

Totodată, s-a reluat vânzarea de bilete online pe teatrunational.biletmaster.ro.

Suntem bucuroşi să revenim la normalitate după 2 ani dificili, imprevizibili şi plini de provocări şi vă aşteptăm cu drag la spectacolele noastre.

Vă mulţumim că ne-aţi fost alături la bine şi la greu. Împreună am fost mai puternici.