TÁMOGASSA IDÉN IS ADÓJA 3,5%-ÁVAL A MAROSVÁSÁRHELYI NEMZETI SZÍNHÁZAT!

 

Az elmúlt egy év drasztikusan érintette a kulturális szférát, újszerű kihívások elé állítva a színházat. Ennek következtében a Marosvásárhelyi Nemzeti Színháznak most a korábbinál is nagyobb szüksége van közönsége kitartó támogatására. Adója 3,5%-ának felajánlásával lehetőség van hozzájárulni a művészeti tevékenységek fenntartásához – az új előadások létrejöttéhez valamint a meglévők életben tartásához.

 

A jövedelemadó 3,5%-át 2021. május 25-ig lehet támogatás céljából a Marosvásárhelyi Nemzeti Színháznak felajánlani. A támogatások kezelője a Studium-Prospero Alapítvány, aki a befolyó összegeket a Nemzeti Színháznak juttatja vissza.

 

A szükséges adatokkal előkészített formanyomtatványok a társadalmi távolságtartási szabályozásokat figyelembe véve idén is online érhetők el a Tompa Miklós Társulat Facebook oldalán valamint az alábbi linken:

https://drive.google.com/file/d/1SG34zFofXR2YLuS_oGJI-4829hBHLHPV/view

 

A személyes adatokkal kiegészített űrlapokat a secretariat@teatrunational.ro címre, vagy egyénileg, az Adó- és Pénzügyi Hivatal honlapján keresztül, a „Virtuális Tér/Spațiu Virtual” nevű platformra regisztrálva lehet beküldeni:

https://www.anaf.ro/InregPersFiz…/formularInregistrare.jsp

 

Idén egy harmadik lehetőség is rendelkezésre áll: a https://formular230.ro/fundatia-studium-prospero oldalon az adatok kitöltése után az automatikusan generált PDF dokumentumot a secretariat@teatrunational.ro e-mail címre kérjük elküldeni.

 

Ha valaki kitöltetlen űrlapot kíván használni, a következő adatokat kell beírnia:

– Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: FUNDATIA STUDIUM PROSPERO

– Cod de identificare fiscală a entității nonprofit/unității de cult: 13152850

– Cont bancar (IBAN): RO91 PIRB 2800 7003 3800 1000

 

Ezúton is köszönjük bizalmukat és odaadó támogatásukat!