TAVASZI CSODAHÁZIKÓ – MÁRCIUS 15.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a Tavaszi csodaházikó című gyerekelőadás legújabb kiadását, amelynek témája ezúttal az 1848-as szabadságharc, március 14-én két alkalommal tűzi műsorra.

Ha a márciusra gondolunk, akkor a napsütés, friss mező, a tavasz illata, a természet adta szabadság jut eszünkbe. Ha azt mondjuk, szabadság, akkor az 1848-as forradalom és szabadságharc, annak hősei, a szabadságharcosok jutnak eszünkbe. A Tompa Miklós Társulat legújabb, Tavaszi csodaházikó előadásával kortárs költők, írók verseivel, dalaival emlékezik a szabadságharcra és hőseire március 14-én, vasárnap 11:00 és 13:00 órától a Színház Kistermében.

Szereplők: Benő Kinga, Csíki Szabolcs, Kilyén László, Henn János, Kádár L. Gellért, Korpos András, Sebestyén Aba, Tollas Gábor, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga. Ügyelő: Rigmányi Lehel.

 

A gyerekműsort élőben, nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A Színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával.

Az online jegyvásárlásért kattintsanak az “Olvass többet” hivatkozásra.