TÉLI CSODAHÁZIKÓ

Immár 32 éve, 1989. január 22. óta a Himnusz születésének évfordulóján a magyar Kultúra Napját, és ezzel szellemi összetartozásunkat ünnepeljük. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Téli csodaházikó című, gyerekeknek szóló műsorában a magyar kultúrához fűződő tematikus foglalkozással szólítja meg az érdeklődőket. Ezúttal is magyar írók, költők meséivel, verseivel járul hozzá a társulat a legfiatalabbak kulturális neveléséhez.

 

Szereplők: Bálint Örs, Benő Kinga, Kiss Bora, Korpos András, Nagy Dorottya, Ördög Miklós Levente, Sebestyén Aba, Varga Balázs. Projektvezető: Benő Kinga.

 

A gyerekműsort január 17-én, vasárnap 11 órától a Színház Kistermében, élőben tekintheti meg a gyerekközönség, nagykorú kíséretében. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A Színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

 

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.

 

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat Facebook, valamint Instagram oldalát (https://www.facebook.com/tompamiklos;  www.instagram.com/tompamiklostarsulat).