CĂLĂUL NECUNOSCUT de Agatha Christie

 

REVINE ÎN PROGRAMUL TEATRULUI NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ

 

Compania Tompa Miklós va prezenta și în această stagiune spectacolul CĂLĂUL NECUNOSCUT „…Și n-a mai rămas niciunul”, bazat pe capodopera Agathei Christie, în regia lui Attila Gáspárik.

În data de sâmbătă, 8 mai, de la ora 19:00, Scena Mare Teatrului Naţional Târgu-Mureş se transformă într-o solitară insulă englezească frecventată de pescăruşi. Pe această insulă sosesc zece musafiri, presupuşi ucigaşi, care pe parcursul spectacolului devin victime. Curge whisky-ul, cântă jazz-ul şi mor oamenii… Oare cine e criminalul?

Distribuția: Oszkár MESZESI, Botond KOVÁCS, Ildikó P. BÉRES, Boglárka Katalin SIMON, Balázs VARGA, Gellért KÁDÁR L., Ernő GALLÓ, Gábor TOLLAS, Orsolya MOLDOVÁN, László KILYÉN și Csaba LÁSZLÓ.

Decor: Maria MIU; Costume: Orsolya MOLDOVÁN; Muzica: Csaba BOROS; Video: Sándor SEBESI; Asistent regie: Bea FÜLÖP.

Spectacolul este subtitrat în limba română şi e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Din cauza reglementărilor pe perioada pandemiei, reprezentația se ține cu un număr limitat de locuri, cu respectarea strictă a tuturor prevederilor de siguranță.

Biletele pot fi achiziționate la Casieria Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 11:00 și 18:00, număr de telefon: 0365 806 865), cu o oră înainte de spectacol, la fața locului, ori pe pagina https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003289/Calaul-necunoscut.