Soț de vânzare revine în sală

După ce hohotele de râs şi aplauzele au răsunat sub cerul liber în această vară, îndrăgita comedie „Soţ de vânzare“ va reveni pe scena Sălii Mici a Teatrului Naţional Târgu-Mureş. Astfel, cele două reprezentaţii programate duminică, 20 septembrie, respectiv sâmbătă, 26 septembrie, la ora 20.30, în Curtea interioară a Teatrului, vor avea loc la Sala Mică, de la ora 20.30.

Cât mai valorează dragostea în ziua de azi? Poate fi salvată o căsnicie aflată la un pas de destrămare? Care este preţul unui gest radical animat de intenţii bune? Spectacolul „Soţ de vânzare“ de Mikhail Zadornov şi Sergei Fomin, în regia lui Csaba Varga, avându-i în distribuţie pe actorii Dan Rădulescu, Bianca Fărcaş şi Ale Ţifrea va încerca să răspundă la aceste întrebări.

Biletele pot fi achiziţionate de la casieria de la Sala Mare a Teatrului Naţional Târgu-Mureş de luni până vineri, între orele 12.00 – 18.00, şi cu o oră înaintea reprezentaţiilor.
Biletele online se pot cumpăra de pe platforma www.biletmaster.ro.

Este obligatorie respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 precum măsurarea temperaturii prin termoscanare, menținerea distanței sociale prin ocuparea locurilor înscrise pe bilete, purtarea măștii şi folosirea soluțiilor dezinfectante puse la dispoziţie.